• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 20 лютого - День вшанування пам*яті Героїв Небесної сотні

20 лютого - День вшанування пам*яті Героїв Небесної сотні

2018-02-20

/Files/images/титулка.jpg

Сьогодні українці вшановують пам’ять учасників Революції Гідності та Героїв Небесної Сотні. Саме 20 лютого стало переломним моментом революційних подій. Цього дня 2014 року на вулиці Інститутській розстрілювали протестувальників. Тож саме ця дата увійшла в історію України як символ жертовності, патріотизму та героїзму.

З нагоди вшанування пам*яті Героїв Небесної сотні в нашій школі вчителем історії був проведенний урок мужності "Їх прийняло небо, лишивши списки..." для учнів 7-8 класів.

У глибокій скорботі низько схиляємо голови перед пам’яттю Воїнів Світла, які боролися за честь, правду і гідність, віддали своє життя за Україну. Також вшановуємо тих Героїв, що полягли на Сході у боротьбі за кращу Україну. Кожен має пам’ятати, що саме завдяки їм ми не втратили державність і маємо шанс щодня ставати кращими.

Щиро віримо і сподіваємось, що подвиг Героїв Небесної Сотні буде надихати ще не одне покоління українців, як надихають подвиги козаків та жертовність героїв Крут. Усім нам належить зробити все, щоб збудувати таку Україну, за яку вони поклали своє життя. Їх жертва не має бути марною!

/Files/images/НС.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 369

Коментарi