9 травня - День Перемоги!!!

2018-05-09

/Files/images/МАК.jpg

День Перемоги – це найбільше, найдорожче серцю кожного із нас світле свято. Воно не підвладне часу. Ми знову згадуємо тих героїв, хто ціною свого життя наближував цей день. Людська пам’ять про війну, наших визволителів вічна, як вічне життя на землі.

Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу.

9 травня 2018 року учні, вчителі та працівники нашої школи з квітами та червоними маками, що є символом Пам’яті урочистою ходою пройшли до Братської могили радянських воїнів, щоб віддати данину поваги тим, хто дав можливість жити в мирній країні, спокійно вчитися, працювати і будувати майбутнє своєї держави.

Святкування розпочалося за традицією з виконання гімна України. Зі словами привітання виступив голова сільської ради Платошин М.Б. До привітань приєднався директор школи Янишин В.М., який побажав всім присутнім міцного здоров’я, родинного щастя, добра і благополуччя, мирного неба та довгих років життя.

Святковий настрій створювали учні школи, а також вихованці Іскрівського ДНЗ.

Хвилина мовчання, ще раз підкреслила героїзм, самовідданість й вічну скорботу за тисячами українських доль, нездійсненних мрій і прагнень.

По закінченню свята всі присутні, поклали квіти до Братської могили, вшанувавши пам'ять загиблих й мільйони втрачених життів, ціною яких виборена Велика Перемога.

/Files/images/ВСЫ ШКОЛА.jpg/Files/images/ВД.jpg/Files/images/ДВ.jpg/Files/images/вт.jpg/Files/images/ПОЧАТ 4.jpg/Files/images/ДС.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 304

Коментарi