Мрії повинні здійснюватися

2018-09-15

/Files/images/ФПМ.jpg

Мрії повинні здійснюватися

Футбольний майданчик біля школи: мрія чи реальність? Здавалось би, ще кілька років тому – це була фантастична мрія, а зараз – дійсність, яку ми можемо побачити, доторкнутися і пограти на ній в м’яча.

А шлях до мрії розпочався так…

Між Петрівським районом та ПрАТ «ЦГЗК» групи компаній «Метінвест» існують давні традиції взаємовигідної співпраці, щороку підписуються угоди про соціально-економічне партнерство між районною державною адміністрацією, районною радою та ПрАТ «ЦГЗК». Завдяки цій співпраці реконструюються існуючі, будуються нові об’єкти соціальної інфраструктури району.

Наш керівник школи, Янишин Валерій Миколайович, взяв участь у конкурсі. І здобув першу перемогу.

Здобутий приз: встановлення міні-футбольного поля зі штучним покриттям.

Розпочалася велика робота, на яку поклали чимало зусиль: спочатку розчистили територію для майбутнього майданчика, потім її прибрали, винесли залишки будівельних матеріалів. Ніхто не залишився осторонь, докладали руку до здійснення мрії усі: керівник школи, педагогічний колектив, учні 7-9-х класів та технічний персонал.

Офіційне відкриття футбольного поля відбулося 15 вересня, у рамках відзначення Дня фізичної культури і спорту. Учні школи, підняли настрій усім присутнім своїм вітальним концертом, розробкою якого займалася завуч школи. Після нього відбулася ІV-та районна спартакіада серед підприємств, установ, організацій та територіальних громад.

Право першого удару по м’ячу на футбольному майданчику отримали Завалій Сергій Володимирович, Янишин Валерій Миколайович та учень Іскрвської ЗШ І-ІІІ ступенів, Баранько Віталій.

Участь у спартакіаді взяли команди Іскрівської та Новостародубської сільських громад, збірна команда освітян району, а також збірна команда районної державної адміністрації та районної ради.

Змагання спартакіади проходили з таких видів спорту як міні-футбол, дартсу (чоловіки, жінки), шашок (жінки), арм-спорту (чоловіки, жінки) та перетягування канату.

Крім цього, поза програмою спартакіади відбувся футбольний турнір між дитячими командами Іскрівської та Ганнівської сільських громад на спеціальний приз приватного підприємця Тороп Юлії Григорівни.

Свято завершилося нагородженням переможців. Перемогу здобули - іскрівчани.

Ось так, маленька мрія переросла у футбольне поле, яке стало динамічним доповненням якісного спортивного життя школи та села. Змагання, товариські дворові матчі, шкільні перегони – все це тепер звичайне дозвілля учнів школи та мікрорайону.

Слід пам’ятати, що будь-який конкурс – це завжди конкуренція, боротьба та тернистий шлях до успіху. Постійна кропітка праця змогла здійснити велику Мрію, яку ви можете побачити на власні очі. Тому не бійтеся мріяти, починайте діяти!

/Files/images/ВУ.jpg

/Files/images/ПОЕ 2018.jpg/Files/images/АЩ.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 252

Коментарi